Vår historie

Det hele startet med det problemet vi i dag prøver å løse – nemlig at Marte brukte mye tid på å finne fram til sitt neste strikkeprosjekt, når hun allerede hadde sett for seg hva hun ville ha. Det førte til at hun prøvde å finne en app eller programvare der hun kunne designe selv, men dette fantes ikke. 

 

Idéen ble meldt inn til Spark*, en veiledningstjeneste for studenter som vil starte bedrift. Siden den gang har vi blitt et team på tre studenter med strikkeglede og ulik kompetanse. Sammen har vi kommet et godt stykke på vei, og vi gleder oss til å vise dere produktet vi har jobbet så lenge med. 

 

 

 

Vårt oppdrag

Vi vil gjøre strikking mer kreativt og tror at strikkere skal kunne få skape akkurat det de vil uten at det trenger å være for mye jobb. Det skal være både gøy og enkelt å strikke, og å designe sin egen drømmegenser.

Hos oss er det ingen usikkerhet. Dreamknit lager kvalitetsoppskrifter med grundige forklaringer og videoer om noe skal være vanskelig å forstå på papir. Vi skal sørge for at kan utvikle deg som strikker, og få til akkurat det du har lyst til!