Vi søker fullstack-utvikler!

Lyst på relevant arbeidserfaring i studietiden? Vi søker fullstack-utvikler til betalt deltidsjobb med mulighet for stilling som CTO. 

Hva og hvem er Dreamknit?

Dreamknit er en webapplikasjon der strikkere kan designe sine egne strikkegensere og kjøpe en digital oppskrift ved hjelp av noen få klikk. Vi har automatisert matematikken bak strikking og laget en algoritme som kan produsere tusenvis av ulike designkombinasjoner. En mer teknisk tilnærming til strikking gjør det mulig for strikkere å skreddersy produktene sine, på en mer miljøvennlig og kreativ måte. I Norge har vi så mange som 1 million strikkere, og strikking er i vinden som aldri før. Markedet er stort og voksende, og vi har et mål om at produktet du vil være med å utvikle vil brukes av mange. Konseptet har stort potensial for skalering, og på sikt har vi planer om å ekspandere til store markeder også utenfor Norge (strikking to the people!).

Teamet i dag består av Marte og Ingrid, to tidligere indøk-studenter som etter uteksaminering hoppet med hodet først inn i gründerhverdagen like før sommeren. For å realisere fremtidens strikke-tech har vi fått innvilget 1 MNOK fra Norges Forskningsråd, og nå skal vi ta Dreamknit ut til folket i løpet av det neste året. Algoritmen er klar og er blitt grundig testet, og vi søker derfor etter deg som kan hjelpe oss med å gjøre Dreamknit tilgjengelig for alle!

Hva går jobben ut på?

Dreamknit er på jakt etter en ivrig fullstack-utvikler som vil være med å lansere Dreamknit i løpet av høsten. Dette er en fleksibel deltidsstilling som fint kan kombineres med studier. Vi er fleksible på arbeidsmengde, og du kan gjerne jobbe mer i perioder det passer godt, og mindre i andre. Jobben innebærer både frontend-utvikling, oppsett av database og å sørge for at webappen fungerer som den skal. Du trenger ikke å kunne noe om strikking – det viktige er at du verdsetter intuitive og pene grensesnitt, og ønsker å lage et produkt som vil få kundene tilbake for mer! 

Teknologier vi bruker: Python (backend-logikk), Github, ønsker å bruke React eller tilsvarende. 

Vi tilbyr lønn på avtalt timebasis, og ved et langsiktig samarbeid er vi også åpne for å inkludere eierandeler i selskapet. Dersom du ønsker å jobbe med oss over en kortere periode er dette også mulig – gjerne kontakt oss uansett om du er interessert. Vi har kontorlokaler på Gründerbrakka på Gløshaugen på NTNU.

Send oss en søknad gjennom søknadskjemaet under eller via mail til hello@dreamknit.no. Dersom du er nysgjerrig på å høre mer, se sniktitt av programvaren eller bli bedre kjent så ikke nøl med å ta kontakt. Sjekk oss også ut på Instagram @dreamknit.no.

Vi intervjuer fortløpende.

Søknadsfrist: 4. september 2021

Søknadskjema